Omgeving

Ontdek KAatsheuvel

Activiteiten en bezienswaardigheden

Rondom onze B&B zijn tal van leuke uitjes te maken.

01.

Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen

Dit schitterende natuurgebied ligt tussen Loon op Zand en Drunen. Uitgestrekte bossen en duinen opengesteld voor de echte natuurliefhebber. Fiets-, wandel-, paardrij- en mountainbikeroutes in overvloed. Ook voor vogelspotters een uniek gebied. Er zijn diverse leuke restaurants en cafeetjes in de omgeving met leuke terrassen, waar U even op adem kunt komen.

02.

De Efteling

Nu U zo dichtbij overnacht, mag U een bezoekje aan De Efteling natuurlijk niet missen. Een ongeevenaard mooi park voor jong en oud. Flits door alle achtbanen, of houdt het lekker rustig in het sprookjesbos. Ook in de winter zeker een bezoekje waard. Voor ieder wat wils en een onvergetelijk avontuur.

03.

Nationaal park De Biesbosch.

Maak een uitstapje naar dit waterrijke natuurgebied. Er zijn allerlei activiteiten te beleven. Laat je varen, of huur zelf een kano of fluisterboot ( bootje gezond). Bezoek het Biesboschmuseum Eiland of ga vogels spotten tijdens een mooie wandeling in de prachtige natuur, met of zonder gids.

04.

Vestingstadje Heusden

Dit mooie 15-eeuwse vestingstadje is zeker een bezichtiging waard. Oude huisjes, molens en vestingmuren strelen het oog. Terwijl U op een heerlijk terrasje zit, kijkt U uit op het plein of op de haven. Met de auto, maar zeker ook met de fiets via een mooie tocht binnendoor, te bereiken.

05.

Safari/strand- en speelpark De Beekse Bergen

Hier is ook van alles te beleven. Kies voor het strand- en speelparadijs bij Speelland of ga op safari in Het Safaripark. Met eigen auto, safaribus of boot en zelfs een wandelsafari is mogelijk. Ontmoet de wilde beesten van heel dichtbij. Hopelijk slaapt U dan ’s nachts nog rustig.